Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13668
Название: Товарознавство продуктів функціонального призначення
Авторы: Летута, Тетяна Миколаївна
Черевична, Наталія Іванівна
Гапонцева, Оксана Володимирівна
Ключевые слова: харчові продукти функціонального призначення;асортимент продуктів;нормативно-технічні документи;товарознавство харчових продуктів;умови збереження;транспортування
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Летута Т. М., Черевична Н. І., Гапонцева О. В. Товарознавство продуктів функціонального призначення: опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 73 с.
Краткий осмотр (реферат): Вивчення дисципліни передбачає отримання студентами необхідних теоретичних знань та методології товарознавця-комерсанта, товарознавця та експерта в митній справі та експертизі товарів та послуг. З цією метою опорний конспект лекцій допомогає в оволодінні майбутніх спец. необхідних знань.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13668
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_Tovaroznavstvo_produktiv_12.pdf638.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.