Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13668
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛетута, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorЧеревична, Наталія Іванівна-
dc.contributor.authorГапонцева, Оксана Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-15T10:25:17Z-
dc.date.available2022-11-15T10:25:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЛетута Т. М., Черевична Н. І., Гапонцева О. В. Товарознавство продуктів функціонального призначення: опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13668-
dc.description.abstractВивчення дисципліни передбачає отримання студентами необхідних теоретичних знань та методології товарознавця-комерсанта, товарознавця та експерта в митній справі та експертизі товарів та послуг. З цією метою опорний конспект лекцій допомогає в оволодінні майбутніх спец. необхідних знань.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчові продукти функціонального призначенняuk_UA
dc.subjectасортимент продуктівuk_UA
dc.subjectнормативно-технічні документиuk_UA
dc.subjectтоварознавство харчових продуктівuk_UA
dc.subjectумови збереженняuk_UA
dc.subjectтранспортуванняuk_UA
dc.titleТоварознавство продуктів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KL_Tovaroznavstvo_produktiv_12.pdf638.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.