Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13666
Назва: Щодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хліба
Автори: Бондар, М.С.
Науковий керівник : Кучерук, З.І.
Олійник, С.Г.
Ключові слова: суміші соргового та лляного борошна;соргове борошно;лляне борошно;безглютеновий хліб;суміші
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Бондар М. С. Щодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хліба / наук. керівники : З. І. Кучерук, С. Г. Олійник. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 29.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13666
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bondar_stor29_2022.pdf154.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.