Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКучерук, З.І.-
dc.contributor.advisorОлійник, С.Г.-
dc.contributor.authorБондар, М.С.-
dc.date.accessioned2022-11-15T10:19:25Z-
dc.date.available2022-11-15T10:19:25Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБондар М. С. Щодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хліба / наук. керівники : З. І. Кучерук, С. Г. Олійник. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 29.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13666-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectсуміші соргового та лляного борошнаuk_UA
dc.subjectсоргове борошноuk_UA
dc.subjectлляне борошноuk_UA
dc.subjectбезглютеновий хлібuk_UA
dc.subjectсумішіuk_UA
dc.titleЩодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хлібаuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bondar_stor29_2022.pdf154.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.