Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13657
Title: | Характеристика та використання у хлібопеченні борошна круп’яних культур |
Authors: | Щербацька, І.С. Березова, Г.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Коваль, О.А. |
Keywords: | хлібопечення;борошно;круп’яні культури;борошно круп’яних культур |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Щербацька І. С., Березова Г. О. Характеристика та використання у хлібопеченні борошна круп’яних культур / наук. керівник О. А. Коваль. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 27. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13657 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sherbacka_berezova_stor27_2022.pdf | 154.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.