Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13657
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Коваль, О.А. | - |
dc.contributor.author | Щербацька, І.С. | - |
dc.contributor.author | Березова, Г.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T09:49:33Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T09:49:33Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Щербацька І. С., Березова Г. О. Характеристика та використання у хлібопеченні борошна круп’яних культур / наук. керівник О. А. Коваль. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 27. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13657 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | хлібопечення | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.subject | круп’яні культури | uk_UA |
dc.subject | борошно круп’яних культур | uk_UA |
dc.title | Характеристика та використання у хлібопеченні борошна круп’яних культур | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sherbacka_berezova_stor27_2022.pdf | 154.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.