Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13657
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКоваль, О.А.-
dc.contributor.authorЩербацька, І.С.-
dc.contributor.authorБерезова, Г.О.-
dc.date.accessioned2022-11-15T09:49:33Z-
dc.date.available2022-11-15T09:49:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЩербацька І. С., Березова Г. О. Характеристика та використання у хлібопеченні борошна круп’яних культур / наук. керівник О. А. Коваль. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 27.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13657-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectхлібопеченняuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectкруп’яні культуриuk_UA
dc.subjectборошно круп’яних культурuk_UA
dc.titleХарактеристика та використання у хлібопеченні борошна круп’яних культурuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sherbacka_berezova_stor27_2022.pdf154.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.