Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13656
Название: Спосіб виробництва хлібобулочних виробів
Авторы: Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Ширкін, Андрій Олександрович
Крюкова, Марина Сергіївна
Дата публикации: 10-окт-2013
Библиографическое описание: Спосіб виробництва хлібобулочних виробів. Патент України на корисну модель № 84032, МПК A21D 8/02 (2006.01). С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, А. О. Ширкін, М. С. Крюкова. № u 2013 04005. Заявл. 01.04.2013. Опубл. 10.10.2013, Бюл.№ 19. 5 с.
Серия/номер: 11;84032
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва хлібобулочних виробів включає з'єднання збагачувальної добавки з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і вистоювання тістових заготовок, їх випікання. Як збагачувальну добавку використовують дрібнодиспергований жмих зародків кукурудзи з розміром часток не більше 50 мкм у кількості 10,0-25,0 % від маси борошна, що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13656
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
84032.pdf162 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.