Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13656
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Степанькова, Галина Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Ширкін, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Крюкова, Марина Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T09:42:53Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T09:42:53Z | - |
dc.date.issued | 2013-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва хлібобулочних виробів. Патент України на корисну модель № 84032, МПК A21D 8/02 (2006.01). С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, А. О. Ширкін, М. С. Крюкова. № u 2013 04005. Заявл. 01.04.2013. Опубл. 10.10.2013, Бюл.№ 19. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13656 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва хлібобулочних виробів включає з'єднання збагачувальної добавки з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і вистоювання тістових заготовок, їх випікання. Як збагачувальну добавку використовують дрібнодиспергований жмих зародків кукурудзи з розміром часток не більше 50 мкм у кількості 10,0-25,0 % від маси борошна, що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;84032 | - |
dc.title | Спосіб виробництва хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.