Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина Вячеславівна-
dc.contributor.authorШиркін, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorКрюкова, Марина Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-11-15T09:42:53Z-
dc.date.available2022-11-15T09:42:53Z-
dc.date.issued2013-10-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва хлібобулочних виробів. Патент України на корисну модель № 84032, МПК A21D 8/02 (2006.01). С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, А. О. Ширкін, М. С. Крюкова. № u 2013 04005. Заявл. 01.04.2013. Опубл. 10.10.2013, Бюл.№ 19. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13656-
dc.description.abstractСпосіб виробництва хлібобулочних виробів включає з'єднання збагачувальної добавки з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і вистоювання тістових заготовок, їх випікання. Як збагачувальну добавку використовують дрібнодиспергований жмих зародків кукурудзи з розміром часток не більше 50 мкм у кількості 10,0-25,0 % від маси борошна, що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;84032-
dc.titleСпосіб виробництва хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84032.pdf162 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.