Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13656
Title: Спосіб виробництва хлібобулочних виробів
Authors: Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Ширкін, Андрій Олександрович
Крюкова, Марина Сергіївна
Issue Date: 10-Oct-2013
Citation: Спосіб виробництва хлібобулочних виробів. Патент України на корисну модель № 84032, МПК A21D 8/02 (2006.01). С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, А. О. Ширкін, М. С. Крюкова. № u 2013 04005. Заявл. 01.04.2013. Опубл. 10.10.2013, Бюл.№ 19. 5 с.
Series/Report no.: 11;84032
Abstract: Спосіб виробництва хлібобулочних виробів включає з'єднання збагачувальної добавки з рештою передбаченої рецептурою сировини, замішування та дозрівання тіста, формування і вистоювання тістових заготовок, їх випікання. Як збагачувальну добавку використовують дрібнодиспергований жмих зародків кукурудзи з розміром часток не більше 50 мкм у кількості 10,0-25,0 % від маси борошна, що вноситься у тісто у сухому вигляді без попередньої підготовки.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13656
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84032.pdf162 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.