Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654
Title: | Загальна технологія харчових виробництв |
Authors: | Хацкевич, Юрій Миколайович |
Keywords: | теплова обробка;консервування;бактеріологічного забруднення;варіння;жарення;гриль;фритюрі |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Хацкевич Ю. М. Загальна технологія харчових виробництв: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 180 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suprovodzhennya_ZTKHV_18.pdf | 5.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.