Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13654
Название: Загальна технологія харчових виробництв
Авторы: Хацкевич, Юрій Миколайович
Ключевые слова: теплова обробка;консервування;бактеріологічного забруднення;варіння;жарення;гриль;фритюрі
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Хацкевич Ю. М. Загальна технологія харчових виробництв: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 180 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suprovodzhennya_ZTKHV_18.pdf5.43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.