Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хацкевич, Юрій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T09:27:51Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T09:27:51Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Хацкевич Ю. М. Загальна технологія харчових виробництв: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 180 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | теплова обробка | uk_UA |
dc.subject | консервування | uk_UA |
dc.subject | бактеріологічного забруднення | uk_UA |
dc.subject | варіння | uk_UA |
dc.subject | жарення | uk_UA |
dc.subject | гриль | uk_UA |
dc.subject | фритюрі | uk_UA |
dc.title | Загальна технологія харчових виробництв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suprovodzhennya_ZTKHV_18.pdf | 5.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.