Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХацкевич, Юрій Миколайович-
dc.date.accessioned2022-11-15T09:27:51Z-
dc.date.available2022-11-15T09:27:51Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationХацкевич Ю. М. Загальна технологія харчових виробництв: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 180 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтеплова обробкаuk_UA
dc.subjectконсервуванняuk_UA
dc.subjectбактеріологічного забрудненняuk_UA
dc.subjectварінняuk_UA
dc.subjectжаренняuk_UA
dc.subjectгрильuk_UA
dc.subjectфритюріuk_UA
dc.titleЗагальна технологія харчових виробництвuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suprovodzhennya_ZTKHV_18.pdf5.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.