Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654
Назва: Загальна технологія харчових виробництв
Автори: Хацкевич, Юрій Миколайович
Ключові слова: теплова обробка;консервування;бактеріологічного забруднення;варіння;жарення;гриль;фритюрі
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Хацкевич Ю. М. Загальна технологія харчових виробництв: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 180 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suprovodzhennya_ZTKHV_18.pdf5.43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.