Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654
Назва: | Загальна технологія харчових виробництв |
Автори: | Хацкевич, Юрій Миколайович |
Ключові слова: | теплова обробка;консервування;бактеріологічного забруднення;варіння;жарення;гриль;фритюрі |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Хацкевич Ю. М. Загальна технологія харчових виробництв: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 180 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suprovodzhennya_ZTKHV_18.pdf | 5.43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.