Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654
Title: Загальна технологія харчових виробництв
Authors: Хацкевич, Юрій Миколайович
Keywords: теплова обробка;консервування;бактеріологічного забруднення;варіння;жарення;гриль;фритюрі
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хацкевич Ю. М. Загальна технологія харчових виробництв: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 180 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suprovodzhennya_ZTKHV_18.pdf5.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.