Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13652
Название: | Спосіб виробництва паст з дикорослої плодово-ягідної сировини |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Кіптела, Людмила Василівна Загорулько, Олексій Євгенович Харлап, Марія Дмитрівна Мольский, Олександр Сергійович |
Дата публикации: | 25-июл-2013 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва паст з дикорослої плодово-ягідної сировини. Патент України на корисну модель № 82357, МПК A23L 1/06 (2006.01), A23L 1/212 (2006.01). О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, М. Д. Харлап, О. С. Мольский. № u 2013 02709. Заявл. 04.03.2013. Опубл. 25.07.2013, Бюл.№ 14. 5 с. |
Серия/номер: | 11;82357 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини, що включає попередню обробку вихідних компонентів, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Застосовують бланшування дикорослої сировини в 1…2 % розчині лимонної кислоти при температурі 70…75 °C протягом 3…5 хв. Концентрування пюре проводять у роторному плівковому апараті при температурі 60…65 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %, компоненти беруть у наступному співвідношенні: яблуко 50±2,5 жимолость 40±2,5 бузина чорна 10±2,5. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13652 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
82357.pdf | 167.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.