Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13652
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Кіптела, Людмила Василівна | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Олексій Євгенович | - |
dc.contributor.author | Харлап, Марія Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Мольский, Олександр Сергійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T09:22:11Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T09:22:11Z | - |
dc.date.issued | 2013-07-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва паст з дикорослої плодово-ягідної сировини. Патент України на корисну модель № 82357, МПК A23L 1/06 (2006.01), A23L 1/212 (2006.01). О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, М. Д. Харлап, О. С. Мольский. № u 2013 02709. Заявл. 04.03.2013. Опубл. 25.07.2013, Бюл.№ 14. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13652 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини, що включає попередню обробку вихідних компонентів, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Застосовують бланшування дикорослої сировини в 1…2 % розчині лимонної кислоти при температурі 70…75 °C протягом 3…5 хв. Концентрування пюре проводять у роторному плівковому апараті при температурі 60…65 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %, компоненти беруть у наступному співвідношенні: яблуко 50±2,5 жимолость 40±2,5 бузина чорна 10±2,5. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;82357 | - |
dc.title | Спосіб виробництва паст з дикорослої плодово-ягідної сировини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.