Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13652
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКіптела, Людмила Василівна-
dc.contributor.authorЗагорулько, Олексій Євгенович-
dc.contributor.authorХарлап, Марія Дмитрівна-
dc.contributor.authorМольский, Олександр Сергійович-
dc.date.accessioned2022-11-15T09:22:11Z-
dc.date.available2022-11-15T09:22:11Z-
dc.date.issued2013-07-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва паст з дикорослої плодово-ягідної сировини. Патент України на корисну модель № 82357, МПК A23L 1/06 (2006.01), A23L 1/212 (2006.01). О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, М. Д. Харлап, О. С. Мольский. № u 2013 02709. Заявл. 04.03.2013. Опубл. 25.07.2013, Бюл.№ 14. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13652-
dc.description.abstractСпосіб виробництва пасти з дикорослої сировини, що включає попередню обробку вихідних компонентів, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію. Застосовують бланшування дикорослої сировини в 1…2 % розчині лимонної кислоти при температурі 70…75 °C протягом 3…5 хв. Концентрування пюре проводять у роторному плівковому апараті при температурі 60…65 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %, компоненти беруть у наступному співвідношенні: яблуко 50±2,5 жимолость 40±2,5 бузина чорна 10±2,5.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;82357-
dc.titleСпосіб виробництва паст з дикорослої плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
82357.pdf167.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.