Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13651
Назва: Використання інформаційних технологій у ресторанному господарстві
Автори: Хатнянська, К.Є.
Науковий керівник : Власенко, Л.Л.
Ключові слова: інформаційні технології;ресторанне господарство
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Хатнянська К. Є. Використання інформаційних технологій у ресторанному господарстві / наук. керівник Л. Л. Власенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 25-26.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13651
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_hatiyanska_stor25_26_2022.pdf244.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.