Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13651
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВласенко, Л.Л.-
dc.contributor.authorХатнянська, К.Є.-
dc.date.accessioned2022-11-15T09:18:36Z-
dc.date.available2022-11-15T09:18:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationХатнянська К. Є. Використання інформаційних технологій у ресторанному господарстві / наук. керівник Л. Л. Власенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 25-26.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13651-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectінформаційні технологіїuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleВикористання інформаційних технологій у ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_hatiyanska_stor25_26_2022.pdf244.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.