Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13643
Назва: | Спосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків |
Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Рябушко, Віталій Іванович Крамаренко, Дмитро Павлович Галяпа, Ірина Михайлівна Єрохін, Владислав Євстафійович |
Дата публікації: | 10-кві-2013 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків. Патент України на корисну модель № 78918, МПК (2013.01), A23L 1/00. Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко, Д. П. Крамаренко, І. М. Галяпа, В. Є. Єрохін. № u 2012 09274. Заявл. 30.07.2012. Опубл. 10.04.2013, Бюл.№ 7. 7 с. |
Серія/номер: | 11;78918 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків включає одержання пасти змішуванням рецептурних кількостей води, водного розчину цукру білого та солі кухонної, гірчичного компоненту і стабілізаторів, з наступним емульгуванням отриманої суміші рецептурною кількістю олії та гомогенізацією отриманої емульсії при підвищеному тиску. При одержанні пасти як емульгатор використовують відновлений яєчний порошок та водний розчин модифікованого крохмалю Е1450, збитий з додаванням розчину оцтової кислоти з рН=6,78- 6,80, розчин цукру і солі пастеризують при температурі 80-95 °C протягом 15 хвилин з додаванням гідролізату з молюсків. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13643 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
78918.pdf | 196.23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.