Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13643
Название: | Спосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків |
Авторы: | Дейниченко, Григорій Вікторович Рябушко, Віталій Іванович Крамаренко, Дмитро Павлович Галяпа, Ірина Михайлівна Єрохін, Владислав Євстафійович |
Дата публикации: | 10-апр-2013 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків. Патент України на корисну модель № 78918, МПК (2013.01), A23L 1/00. Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко, Д. П. Крамаренко, І. М. Галяпа, В. Є. Єрохін. № u 2012 09274. Заявл. 30.07.2012. Опубл. 10.04.2013, Бюл.№ 7. 7 с. |
Серия/номер: | 11;78918 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків включає одержання пасти змішуванням рецептурних кількостей води, водного розчину цукру білого та солі кухонної, гірчичного компоненту і стабілізаторів, з наступним емульгуванням отриманої суміші рецептурною кількістю олії та гомогенізацією отриманої емульсії при підвищеному тиску. При одержанні пасти як емульгатор використовують відновлений яєчний порошок та водний розчин модифікованого крохмалю Е1450, збитий з додаванням розчину оцтової кислоти з рН=6,78- 6,80, розчин цукру і солі пастеризують при температурі 80-95 °C протягом 15 хвилин з додаванням гідролізату з молюсків. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13643 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
78918.pdf | 196.23 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.