Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13643
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Рябушко, Віталій Іванович | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | - |
dc.contributor.author | Галяпа, Ірина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Єрохін, Владислав Євстафійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T08:43:16Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T08:43:16Z | - |
dc.date.issued | 2013-04-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків. Патент України на корисну модель № 78918, МПК (2013.01), A23L 1/00. Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко, Д. П. Крамаренко, І. М. Галяпа, В. Є. Єрохін. № u 2012 09274. Заявл. 30.07.2012. Опубл. 10.04.2013, Бюл.№ 7. 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13643 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків включає одержання пасти змішуванням рецептурних кількостей води, водного розчину цукру білого та солі кухонної, гірчичного компоненту і стабілізаторів, з наступним емульгуванням отриманої суміші рецептурною кількістю олії та гомогенізацією отриманої емульсії при підвищеному тиску. При одержанні пасти як емульгатор використовують відновлений яєчний порошок та водний розчин модифікованого крохмалю Е1450, збитий з додаванням розчину оцтової кислоти з рН=6,78- 6,80, розчин цукру і солі пастеризують при температурі 80-95 °C протягом 15 хвилин з додаванням гідролізату з молюсків. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;78918 | - |
dc.title | Спосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.