Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13643
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorРябушко, Віталій Іванович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorГаляпа, Ірина Михайлівна-
dc.contributor.authorЄрохін, Владислав Євстафійович-
dc.date.accessioned2022-11-15T08:43:16Z-
dc.date.available2022-11-15T08:43:16Z-
dc.date.issued2013-04-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків. Патент України на корисну модель № 78918, МПК (2013.01), A23L 1/00. Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко, Д. П. Крамаренко, І. М. Галяпа, В. Є. Єрохін. № u 2012 09274. Заявл. 30.07.2012. Опубл. 10.04.2013, Бюл.№ 7. 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13643-
dc.description.abstractСпосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків включає одержання пасти змішуванням рецептурних кількостей води, водного розчину цукру білого та солі кухонної, гірчичного компоненту і стабілізаторів, з наступним емульгуванням отриманої суміші рецептурною кількістю олії та гомогенізацією отриманої емульсії при підвищеному тиску. При одержанні пасти як емульгатор використовують відновлений яєчний порошок та водний розчин модифікованого крохмалю Е1450, збитий з додаванням розчину оцтової кислоти з рН=6,78- 6,80, розчин цукру і солі пастеризують при температурі 80-95 °C протягом 15 хвилин з додаванням гідролізату з молюсків.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;78918-
dc.titleСпосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсківuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
78918.pdf196.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.