Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13643
Title: Спосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Рябушко, Віталій Іванович
Крамаренко, Дмитро Павлович
Галяпа, Ірина Михайлівна
Єрохін, Владислав Євстафійович
Issue Date: 10-Apr-2013
Citation: Спосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків. Патент України на корисну модель № 78918, МПК (2013.01), A23L 1/00. Г. В. Дейниченко, В. І. Рябушко, Д. П. Крамаренко, І. М. Галяпа, В. Є. Єрохін. № u 2012 09274. Заявл. 30.07.2012. Опубл. 10.04.2013, Бюл.№ 7. 7 с.
Series/Report no.: 11;78918
Abstract: Спосіб виробництва майонезу з добавкою гідролізату з молюсків включає одержання пасти змішуванням рецептурних кількостей води, водного розчину цукру білого та солі кухонної, гірчичного компоненту і стабілізаторів, з наступним емульгуванням отриманої суміші рецептурною кількістю олії та гомогенізацією отриманої емульсії при підвищеному тиску. При одержанні пасти як емульгатор використовують відновлений яєчний порошок та водний розчин модифікованого крохмалю Е1450, збитий з додаванням розчину оцтової кислоти з рН=6,78- 6,80, розчин цукру і солі пастеризують при температурі 80-95 °C протягом 15 хвилин з додаванням гідролізату з молюсків.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13643
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
78918.pdf196.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.