Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13622
Назва: Розроблення рецептурного складу апетайзерів
Автори: Єсіна, М.Є.
Науковий керівник : Колеснікова, М.Б.
Ключові слова: апетайзери;рецептура;рецептурний склад апетайзерів
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Єсіна М. Є. Розроблення рецептурного складу апетайзерів / наук. керівник М. Б. Колеснікова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 17.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13622
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_yesina_stor17_2022.pdf154.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.