Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13622
Название: Розроблення рецептурного складу апетайзерів
Авторы: Єсіна, М.Є.
Научный руководитель: Колеснікова, М.Б.
Ключевые слова: апетайзери;рецептура;рецептурний склад апетайзерів
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Єсіна М. Є. Розроблення рецептурного складу апетайзерів / наук. керівник М. Б. Колеснікова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 17.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13622
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_yesina_stor17_2022.pdf154.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.