Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13620
Назва: Використання капсульованої продукції з функціональними властивостями
Автори: Бражнік, А.Г.
Науковий керівник : Нагорний, О.Ю.
Ключові слова: продукція;капсульована продукція;функціональні властивості
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Бражнік А. Г. Використання капсульованої продукції з функціональними властивостями / наук. керівник О. Ю. Нагорний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 15.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13620
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_brazhnik_stor15_2022.pdf153.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.