Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13620
Название: Використання капсульованої продукції з функціональними властивостями
Авторы: Бражнік, А.Г.
Научный руководитель: Нагорний, О.Ю.
Ключевые слова: продукція;капсульована продукція;функціональні властивості
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Бражнік А. Г. Використання капсульованої продукції з функціональними властивостями / наук. керівник О. Ю. Нагорний. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 15.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13620
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_brazhnik_stor15_2022.pdf153.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.