Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13615
Название: Удосконалення рецептурного складу парфе
Авторы: Хорошилов, В.Р.
Научный руководитель: Юрченко, С.Л.
Ключевые слова: парфе;рецептурний склад
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Хорошилов В. Р. Удосконалення рецептурного складу парфе / наук. керівник С. Л. Юрченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 11.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13615
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_horoshilov_stor11_2022.pdf155.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.