Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13615
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЮрченко, С.Л.-
dc.contributor.authorХорошилов, В.Р.-
dc.date.accessioned2022-11-14T20:55:25Z-
dc.date.available2022-11-14T20:55:25Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationХорошилов В. Р. Удосконалення рецептурного складу парфе / наук. керівник С. Л. Юрченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 11.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13615-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectпарфеuk_UA
dc.subjectрецептурний складuk_UA
dc.titleУдосконалення рецептурного складу парфеuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_horoshilov_stor11_2022.pdf155.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.