Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13613
Назва: Розроблення технології страв для дитячого харчування
Автори: Череповська, А.С.
Науковий керівник : Юрченко, С.Л.
Ключові слова: технологія;страви;харчування;дитяче харчування
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Череповська А. С. Розроблення технології страв для дитячого харчування / наук. керівник С. Л. Юрченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С.10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13613
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_cherepovska_stor10_2022.pdf153.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.