Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13613
Название: Розроблення технології страв для дитячого харчування
Авторы: Череповська, А.С.
Научный руководитель: Юрченко, С.Л.
Ключевые слова: технологія;страви;харчування;дитяче харчування
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Череповська А. С. Розроблення технології страв для дитячого харчування / наук. керівник С. Л. Юрченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С.10.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13613
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_cherepovska_stor10_2022.pdf153.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.