Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13584
Название: Впровадження принципів HACCP на етапі проектування ЗРГ
Авторы: Перерва, І.А.
Научный руководитель: Чорна, Н.В.
Ключевые слова: HACCP;принципи HACCP;ЗРГ;проектування ЗРГ
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Перерва І. А. Впровадження принципів HACCP на етапі проектування ЗРГ / наук. керівник Н. В. Чорна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 4.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13584
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_pererva_stor4_2022.pdf154.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.