Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13584
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧорна, Н.В.-
dc.contributor.authorПерерва, І.А.-
dc.date.accessioned2022-11-14T18:19:15Z-
dc.date.available2022-11-14T18:19:15Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПерерва І. А. Впровадження принципів HACCP на етапі проектування ЗРГ / наук. керівник Н. В. Чорна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 4.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13584-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectHACCPuk_UA
dc.subjectпринципи HACCPuk_UA
dc.subjectЗРГuk_UA
dc.subjectпроектування ЗРГuk_UA
dc.titleВпровадження принципів HACCP на етапі проектування ЗРГuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_pererva_stor4_2022.pdf154.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.