Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13572
Title: | Нове покоління плавлених сирних виробів |
Authors: | Науменко, Х.М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Погарська, В.В. Юр’єва, О.О. |
Keywords: | сирні вироби;плавлені сирні вироби |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Науменко Х. М. Нове покоління плавлених сирних виробів / наук. керівники : В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. ІV. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13572 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_naumenko_storIV_2022.pdf | 154.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.