Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13572
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПогарська, В.В.-
dc.contributor.advisorЮр’єва, О.О.-
dc.contributor.authorНауменко, Х.М.-
dc.date.accessioned2022-11-14T17:08:22Z-
dc.date.available2022-11-14T17:08:22Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationНауменко Х. М. Нове покоління плавлених сирних виробів / наук. керівники : В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. ІV.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13572-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectсирні виробиuk_UA
dc.subjectплавлені сирні виробиuk_UA
dc.titleНове покоління плавлених сирних виробівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_naumenko_storIV_2022.pdf154.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.