Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13568
Title: | Використання керобу в технології бісквітних виробів |
Authors: | Потапова, О.С. Лабазов, М.І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Самохвалова, О.В. Шидакова-Каменюка, О.Г. |
Keywords: | кероб;технологія;бісквітні вироби;технологія бісквітних виробів |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Потапова О. С., Лабазов М. І. Використання керобу в технології бісквітних виробів / наук. керівники : О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Кааменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. ІІІ. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13568 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_potapova_labazov_storIII_2022.pdf | 207.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.