Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13568
Назва: Використання керобу в технології бісквітних виробів
Автори: Потапова, О.С.
Лабазов, М.І.
Науковий керівник : Самохвалова, О.В.
Шидакова-Каменюка, О.Г.
Ключові слова: кероб;технологія;бісквітні вироби;технологія бісквітних виробів
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Потапова О. С., Лабазов М. І. Використання керобу в технології бісквітних виробів / наук. керівники : О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Кааменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. ІІІ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13568
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_potapova_labazov_storIII_2022.pdf207.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.