Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13568
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамохвалова, О.В.-
dc.contributor.advisorШидакова-Каменюка, О.Г.-
dc.contributor.authorПотапова, О.С.-
dc.contributor.authorЛабазов, М.І.-
dc.date.accessioned2022-11-14T16:29:04Z-
dc.date.available2022-11-14T16:29:04Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПотапова О. С., Лабазов М. І. Використання керобу в технології бісквітних виробів / наук. керівники : О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Кааменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. ІІІ.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13568-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectкеробuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectбісквітні виробиuk_UA
dc.subjectтехнологія бісквітних виробівuk_UA
dc.titleВикористання керобу в технології бісквітних виробівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.