Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13568
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Самохвалова, О.В. | - |
dc.contributor.advisor | Шидакова-Каменюка, О.Г. | - |
dc.contributor.author | Потапова, О.С. | - |
dc.contributor.author | Лабазов, М.І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-14T16:29:04Z | - |
dc.date.available | 2022-11-14T16:29:04Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Потапова О. С., Лабазов М. І. Використання керобу в технології бісквітних виробів / наук. керівники : О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Кааменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. ІІІ. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13568 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | кероб | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | бісквітні вироби | uk_UA |
dc.subject | технологія бісквітних виробів | uk_UA |
dc.title | Використання керобу в технології бісквітних виробів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_potapova_labazov_storIII_2022.pdf | 207.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.