Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1351
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorМазняк, Захар Олександрович-
dc.contributor.authorГузенко, Василь Володимирович-
dc.date.accessioned2022-06-21T06:00:49Z-
dc.date.available2022-06-21T06:00:49Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналітична характеристика мембранної обробки рідких високомолекулярних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 120-131.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1351-
dc.description.abstractВисвітлено питання щодо використання мембранних процесів під час обробки рідких харчових високом олекулярних полідисперсних систем різного походження. Подано аналіз досліджень технологічних параметрів процесу ультрафільтрації за дистильованою водою та рослинним екстрактом , а також робочих характеристик ультрафільтраційних мембран. Визначено перспективні шляхи для проведення процесів ультрафільтраційного концентрування білково-вуглеводної молочної сировини.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to the analysis of the processes of membrane processing of liquid high molecular polydisperse systems of different origin, and to the possibility of introducing the membrane processes while skimmed milk raw material (buttermilk, skimmed milk, curd whey) processing for securing high quality production. Also the resource and energy effectiveness of manufacture. The theoretical studies of the importance of applying the processes of membrane processing ( ultrafiltration) in the technologies of milk products processing i.e. the concentration of albumen–carbohydrate milk raw material are presented. The characteristics of experimental researches of technological features of the ulrtafiltration process of food liquids concentration – distilled water, vegetable extracts – are introduced. The working characteristics of the ultrafiltration semipermeable membranes like PAN for further usage during ulrtafiltration concentration of albumen-carbohydrate milk raw material are defined.-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectпроцесuk_UA
dc.subjectмембранаuk_UA
dc.subjectобробкаuk_UA
dc.subjectультрафільтраціяuk_UA
dc.subjectконцентруванняuk_UA
dc.subjectводаuk_UA
dc.subjectсырьеuk_UA
dc.subjectпроцессuk_UA
dc.subjectобработкаuk_UA
dc.subjectультрафильтрацияuk_UA
dc.subjectконцентрированиеuk_UA
dc.subjectraw materialuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectprocessuk_UA
dc.subjectmembraneuk_UA
dc.subjecttreatmentuk_UA
dc.subjectultrafiltrationuk_UA
dc.subjectconcentrationuk_UA
dc.subjectwateruk_UA
dc.titleАналітична характеристика мембранної обробки рідких високомолекулярних системuk_UA
dc.title.alternativeAnalytical characteristics of membrane treatment of liquid high molecular systems-
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (21)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2015_1_14.pdf316.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.