Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1346
Название: Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача
Другие названия: Improvement of the technology of mixedspirit-containing beverages with the useof structuring agent
Авторы: Ботштейн, Белла Борисівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Ключевые слова: структурований спиртовмісний коктейль;стійкість піни;міксологія;змішані напої;пінотвірна здатність;миксология;структурированный спиртосодержащий коктейль;смешанные напитки;пенообразующая способность;стойкость пены;structured spirit-containing cocktail;mixology;mixed beverages;foaming capacity;foam stability
Дата публикации: 2015
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 69-78.
Краткий осмотр (реферат): Із метою розширення асортименту змішаних спиртовмісних напоїв з новими органолептичними показниками, а також з урахуванням аналізу сучасного ринку алкогольних напоїв барної індустрії України розроблено структуровані алкогольні коктейлі.
New structured alcoholic cocktails created by the molecular experiment, and which present a unique science, the main task of which is the elaboration of fusion version of mixing usual cocktails, are developed with the purpose of widening the assortment of mixed spirit-containing beverages with new organoleptic indexes and with the account of the analysis of modern market of alcoholic beverages in bar industry of Ukraine. The cocktails created by means of molecular experiment are living objects, the structure of which is far from classic liquid or pureed condition, are served jellied or foamed, crystal or icy. The effect of the cocktail influences the organism concerns taste and esthetic perception. Molecular cocktail is able to cause new feelings due to its unusual structure and the form.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1346
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (21)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2015_1_9.pdf413.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.