Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1346
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБотштейн, Белла Борисівна-
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-06-21T05:22:28Z-
dc.date.available2022-06-21T05:22:28Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБотштейн Б. Б., Чорна Н. В. Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 69-78.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1346-
dc.description.abstractІз метою розширення асортименту змішаних спиртовмісних напоїв з новими органолептичними показниками, а також з урахуванням аналізу сучасного ринку алкогольних напоїв барної індустрії України розроблено структуровані алкогольні коктейлі.uk_UA
dc.description.abstractNew structured alcoholic cocktails created by the molecular experiment, and which present a unique science, the main task of which is the elaboration of fusion version of mixing usual cocktails, are developed with the purpose of widening the assortment of mixed spirit-containing beverages with new organoleptic indexes and with the account of the analysis of modern market of alcoholic beverages in bar industry of Ukraine. The cocktails created by means of molecular experiment are living objects, the structure of which is far from classic liquid or pureed condition, are served jellied or foamed, crystal or icy. The effect of the cocktail influences the organism concerns taste and esthetic perception. Molecular cocktail is able to cause new feelings due to its unusual structure and the form.-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectструктурований спиртовмісний коктейльuk_UA
dc.subjectстійкість піниuk_UA
dc.subjectміксологіяuk_UA
dc.subjectзмішані напоїuk_UA
dc.subjectпінотвірна здатністьuk_UA
dc.subjectмиксологияuk_UA
dc.subjectструктурированный спиртосодержащий коктейльuk_UA
dc.subjectсмешанные напиткиuk_UA
dc.subjectпенообразующая способностьuk_UA
dc.subjectстойкость пеныuk_UA
dc.subjectstructured spirit-containing cocktailuk_UA
dc.subjectmixologyuk_UA
dc.subjectmixed beveragesuk_UA
dc.subjectfoaming capacityuk_UA
dc.subjectfoam stabilityuk_UA
dc.titleУдосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювачаuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the technology of mixedspirit-containing beverages with the useof structuring agent-
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (21)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2015_1_9.pdf413.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.