Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1346
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ботштейн, Белла Борисівна | - |
dc.contributor.author | Чорна, Ніна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-21T05:22:28Z | - |
dc.date.available | 2022-06-21T05:22:28Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 69-78. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1346 | - |
dc.description.abstract | Із метою розширення асортименту змішаних спиртовмісних напоїв з новими органолептичними показниками, а також з урахуванням аналізу сучасного ринку алкогольних напоїв барної індустрії України розроблено структуровані алкогольні коктейлі. | uk_UA |
dc.description.abstract | New structured alcoholic cocktails created by the molecular experiment, and which present a unique science, the main task of which is the elaboration of fusion version of mixing usual cocktails, are developed with the purpose of widening the assortment of mixed spirit-containing beverages with new organoleptic indexes and with the account of the analysis of modern market of alcoholic beverages in bar industry of Ukraine. The cocktails created by means of molecular experiment are living objects, the structure of which is far from classic liquid or pureed condition, are served jellied or foamed, crystal or icy. The effect of the cocktail influences the organism concerns taste and esthetic perception. Molecular cocktail is able to cause new feelings due to its unusual structure and the form. | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | структурований спиртовмісний коктейль | uk_UA |
dc.subject | стійкість піни | uk_UA |
dc.subject | міксологія | uk_UA |
dc.subject | змішані напої | uk_UA |
dc.subject | пінотвірна здатність | uk_UA |
dc.subject | миксология | uk_UA |
dc.subject | структурированный спиртосодержащий коктейль | uk_UA |
dc.subject | смешанные напитки | uk_UA |
dc.subject | пенообразующая способность | uk_UA |
dc.subject | стойкость пены | uk_UA |
dc.subject | structured spirit-containing cocktail | uk_UA |
dc.subject | mixology | uk_UA |
dc.subject | mixed beverages | uk_UA |
dc.subject | foaming capacity | uk_UA |
dc.subject | foam stability | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the technology of mixedspirit-containing beverages with the useof structuring agent | - |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (21) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2015_1_9.pdf | 413.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.