Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13351
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Мазуренко, Игорь Константинович
Пасько, Ольга Володимирівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Ярмош, Тетяна Анатоліївна
Дата публікації: 10-січ-2020
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного. Патент України на корисну модель № 139482, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, И. К. Мазуренко, О. В. Пасько, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. А. Ярмош; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, Сумський нац. аграрний ун-т. № u 2019 06037; заявл. 31.05.2019; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1. 5 с.
Серія/номер: 11;139482
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану. Як сіль плавильну використовують тартрат натрію. Використовують консервант сорбат калію. Для надання заданої текстури вносять розчин агару.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13351
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
139482.pdf146.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.