Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13351
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorМазуренко, Игорь Константинович-
dc.contributor.authorПасько, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.contributor.authorЯрмош, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-11-12T13:53:22Z-
dc.date.available2022-11-12T13:53:22Z-
dc.date.issued2020-01-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сиру плавленого ковбасного. Патент України на корисну модель № 139482, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, И. К. Мазуренко, О. В. Пасько, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. А. Ярмош; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, Сумський нац. аграрний ун-т. № u 2019 06037; заявл. 31.05.2019; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13351-
dc.description.abstractСпосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану. Як сіль плавильну використовують тартрат натрію. Використовують консервант сорбат калію. Для надання заданої текстури вносять розчин агару.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;139482-
dc.titleСпосіб отримання сиру плавленого ковбасногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
139482.pdf146.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.