Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13351
Название: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Мазуренко, Игорь Константинович
Пасько, Ольга Володимирівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Ярмош, Тетяна Анатоліївна
Дата публикации: 10-янв-2020
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного. Патент України на корисну модель № 139482, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, И. К. Мазуренко, О. В. Пасько, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. А. Ярмош; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, Сумський нац. аграрний ун-т. № u 2019 06037; заявл. 31.05.2019; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1. 5 с.
Серия/номер: 11;139482
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану. Як сіль плавильну використовують тартрат натрію. Використовують консервант сорбат калію. Для надання заданої текстури вносять розчин агару.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13351
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
139482.pdf146.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.