Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13294
Назва: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності
Автори: Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Лапицька, Надія Василівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Сиза, Ольга Іллівна
Єрмоленко, Валерія Валеріївна
Недвіга, Світлана Вікторівна
Дата публікації: 25-вер-2020
Бібліографічний опис: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності. Патент України на винахід № 122181, МПК A21D 13/02 (2006.01) A21D 2/36 (2006.01). С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. І. Сиза, В. В. Єрмоленко, С. В. Недвіга; заявник та патентоволоділець Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2018 12067; заявл. 05.12.2018; опубл. 25.09.2020, Бюл.№ 18. 5 с.
Серія/номер: 11;122181
Короткий огляд (реферат): Винахід стосується складу житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності, що містить борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, дріжджі пресовані, цукор білий кристалічний, сіль, збагачувальну сировину, підкислювач, причому як збагачувальну сировину містить шрот зародків пшениці та шрот плодів шипшини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13294
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
122181.pdf163.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.