Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13294
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина В'ячеславівна-
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.contributor.authorЄрмоленко, Валерія Валеріївна-
dc.contributor.authorНедвіга, Світлана Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-11-11T21:39:53Z-
dc.date.available2022-11-11T21:39:53Z-
dc.date.issued2020-09-25-
dc.identifier.citationСклад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності. Патент України на винахід № 122181, МПК A21D 13/02 (2006.01) A21D 2/36 (2006.01). С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. І. Сиза, В. В. Єрмоленко, С. В. Недвіга; заявник та патентоволоділець Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2018 12067; заявл. 05.12.2018; опубл. 25.09.2020, Бюл.№ 18. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13294-
dc.description.abstractВинахід стосується складу житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності, що містить борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, дріжджі пресовані, цукор білий кристалічний, сіль, збагачувальну сировину, підкислювач, причому як збагачувальну сировину містить шрот зародків пшениці та шрот плодів шипшини.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;122181-
dc.titleСклад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
122181.pdf163.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.