Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13294
Название: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності
Авторы: Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Лапицька, Надія Василівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Сиза, Ольга Іллівна
Єрмоленко, Валерія Валеріївна
Недвіга, Світлана Вікторівна
Дата публикации: 25-сен-2020
Библиографическое описание: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності. Патент України на винахід № 122181, МПК A21D 13/02 (2006.01) A21D 2/36 (2006.01). С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. І. Сиза, В. В. Єрмоленко, С. В. Недвіга; заявник та патентоволоділець Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2018 12067; заявл. 05.12.2018; опубл. 25.09.2020, Бюл.№ 18. 5 с.
Серия/номер: 11;122181
Краткий осмотр (реферат): Винахід стосується складу житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності, що містить борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, дріжджі пресовані, цукор білий кристалічний, сіль, збагачувальну сировину, підкислювач, причому як збагачувальну сировину містить шрот зародків пшениці та шрот плодів шипшини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13294
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
122181.pdf163.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.