Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13294
Title: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності
Authors: Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Лапицька, Надія Василівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Сиза, Ольга Іллівна
Єрмоленко, Валерія Валеріївна
Недвіга, Світлана Вікторівна
Issue Date: 25-Sep-2020
Citation: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності. Патент України на винахід № 122181, МПК A21D 13/02 (2006.01) A21D 2/36 (2006.01). С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. І. Сиза, В. В. Єрмоленко, С. В. Недвіга; заявник та патентоволоділець Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2018 12067; заявл. 05.12.2018; опубл. 25.09.2020, Бюл.№ 18. 5 с.
Series/Report no.: 11;122181
Abstract: Винахід стосується складу житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності, що містить борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, дріжджі пресовані, цукор білий кристалічний, сіль, збагачувальну сировину, підкислювач, причому як збагачувальну сировину містить шрот зародків пшениці та шрот плодів шипшини.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13294
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
122181.pdf163.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.