Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13290
Назва: Плівкове покриття для обробки плодів черешні перед зберіганням
Автори: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Летута, Тетяна Миколаївна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Новікова, Віра Валеріївна
Бєляєва, Інна Михайлівна
Сорокина, Світлана Вікторівна
Карбівнича, Тетяна Василівна
Афанасьєва, Віта Анатоліївна
Дата публікації: 28-гру-2020
Бібліографічний опис: Плівкове покриття для обробки плодів черешні перед зберіганням. Патент України на корисну модель № 145638, МПК (2021.01) A23B 7/154 (2006.01) A01F 25/00. А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, В. В. Новікова, І. М. Бєляєва, С. В. Сорокіна, Т. В. Карбівнича, В. А. Афанасьєва; заявник та патентоволоділець Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2020 04712; заявл. 24.07.2020; опубл. 28.12.2020, Бюл.№ 24. 6 с.
Серія/номер: 11;145638
Короткий огляд (реферат): Плівкове покриття для обробки плодів черешні перед зберіганням містить покриття з референтною композицією. У складі плівкового покриття використано: композиція водних або водно-спирто-гліцеринових екстрактів лікарсько-рослинної сировини (листя алое, суцвіття ромашки, кора ялини в співвідношенні 3:1:2 відповідно) - як антибактеріальна основа, низькомолекулярний хітозан (НМХ) 2 % - як плівкоутворювач, гліцерин 1 % - як пластифікатор, хлорид кальцію (харчова добавка Е509) 0,5 % - як структуроутворювач, лимонна кислота (харчова добавка Е330) 0,5 % - як консервант та антиоксидант, ефірна олія суцвіття ромашки 0,5 % - як посилювач антибактеріальної активності та фунгіцидних властивостей плівкового покриття.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13290
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
145638.pdf170.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.