Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13290
Название: | Плівкове покриття для обробки плодів черешні перед зберіганням |
Авторы: | Дубініна, Антоніна Анатоліївна Летута, Тетяна Миколаївна Ленерт, Світлана Олександрівна Новікова, Віра Валеріївна Бєляєва, Інна Михайлівна Сорокина, Світлана Вікторівна Карбівнича, Тетяна Василівна Афанасьєва, Віта Анатоліївна |
Дата публикации: | 28-дек-2020 |
Библиографическое описание: | Плівкове покриття для обробки плодів черешні перед зберіганням. Патент України на корисну модель № 145638, МПК (2021.01) A23B 7/154 (2006.01) A01F 25/00. А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, В. В. Новікова, І. М. Бєляєва, С. В. Сорокіна, Т. В. Карбівнича, В. А. Афанасьєва; заявник та патентоволоділець Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2020 04712; заявл. 24.07.2020; опубл. 28.12.2020, Бюл.№ 24. 6 с. |
Серия/номер: | 11;145638 |
Краткий осмотр (реферат): | Плівкове покриття для обробки плодів черешні перед зберіганням містить покриття з референтною композицією. У складі плівкового покриття використано: композиція водних або водно-спирто-гліцеринових екстрактів лікарсько-рослинної сировини (листя алое, суцвіття ромашки, кора ялини в співвідношенні 3:1:2 відповідно) - як антибактеріальна основа, низькомолекулярний хітозан (НМХ) 2 % - як плівкоутворювач, гліцерин 1 % - як пластифікатор, хлорид кальцію (харчова добавка Е509) 0,5 % - як структуроутворювач, лимонна кислота (харчова добавка Е330) 0,5 % - як консервант та антиоксидант, ефірна олія суцвіття ромашки 0,5 % - як посилювач антибактеріальної активності та фунгіцидних властивостей плівкового покриття. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13290 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
145638.pdf | 170.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.