Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13250
Название: Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти
Другие названия: Качество хлеба из муки высшего сорта разных сортов и линий пшеницы спельты
Quality of breed breeds of high sort of different variety and lines spelt wheat
Авторы: Господаренко, Г. М.
Любич, В. В.
Желєзна, В. В.
Улянич, І. Ф.
Дата публикации: 2018
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Господаренко Г. М., Любич В. В., Желєзна В. В., Улянич І. Ф. Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 124-129.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Краткий осмотр (реферат): В результаті проведених досліджень встановлено, що якість хліба із борошна зерна пшениці спельти найбільше залежить від її сорту та лінії. Найвищу якість має хліб, отриманий з борошна сорту Зоря України, ліній LPP 3132, NAK34/12–2 і TV 1100.
В результате проведенных исследований установлено, что качество хлеба из муки зерна пшеницы спельты более всего зависит от ее сорта и линии. Высочайшее качество имеет хлеб, полученный из муки сорта Заря Украины, линий LPP 3132, NAK34/12-2 и TV 1100.
As a result of the research, it was found that the quality of bread from spelt wheat flour depends most on its variety and line. The highest quality is the bread obtained from the flour of the variety Zorya Ukraine, the lines LPP 3132, NAK34/12-2 and TV 1100.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13250
Располагается в коллекциях:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
19_194_2018.pdf437.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.